Vinterserien Trollhättan

09 JAN 2022 18:53
Den 6 januari var det Trollhättan som ansvarade för deltävlingen. Denna soliga dag var det 5 från USK som var med och sprang. Johan Angmyr, Patrik Wikström, André Andersson, Samuel Schenberg och Jonas Andersson.
  • Skapad: 09 JAN 2022 18:53

Nästa deltävling är den 30 januari och det Friskis och Svettis, Vänersborg som arrangerar. Boka in den dan redan nu och följ med.

Information om vinterserien, de olika deltävlingarna, resultat mm hittar du på vinterseriens hemsida, vinterserien.nu

Nytt för i år är att man kan föranmäla sig på hemsidan. Anmälan är inte bindande.

Att delta kostar 20 kr om du är medlem i någon av arrangerande föreningarna och 40 kr för övriga. Endast kontant betalning, ta helst med jämna pengar.

Skribent: Monica Pettersson

Sponsor till Uddevalla SK