För medlem

Välkommen att bli medlem i Uddevalla SK Boule!

Vi tar gärna emot nya medlemmar, både vana boulespelare och nybörjare.

Boule är en sektion under Uddevalla Skidklubb (USK). Uddevalla Skidklubb i sin tur är anslutna till Svenska Bouleförbundet.

USK ingår i en Allians tillsammans med Aktiva seniorer och SPF Viken. Tillsammans hyr de träningshallen på Junogatan 7. Här finns både inomhus och utomhus banor.

Vi tränar måndagar och onsdagar mellan 17.00 – 19.00.

Tisdagar 17.30 – 20.00, finns möjlighet till extra träning för de som är intresserade av att tävla.

När vi tränar inomhus betalar vi  för närvarande 30:-/person och träningstillfälle. Detta för att täcka hyran för tävlingslokalen.

Utomhus spelar vi från början av maj till slutet av september. Vid otjänlig väderlek spelar vi inomhus även på sommaren och betalar då 10:-  per tillfälle.

Underhåll av banor, lottning och städning, i samband med träningar och tävlingar hjälps vi alla åt med, allt efter bästa förmåga.

Varje medlem betalar för närvarande Kr. 250:- i årsavgift till USK,

bankgiro 5861-9990. Med namn, pers.nr. och adress. Skriv "Boule".

Vill man ha tävlingslicens tillkommer årligen licensavgift med för närvarande 300:-. Om man inte löst tävlingslicens tidigare eller inte haft tävlingslicens de senaste tre åren betalar man en introduktionslicens på för närvarande 100:-.

BRA ATT VETA

-      Både när vi tränar och tävlar går vi efter Svenska Bouleförbundets regler.

-     Vid tävlingar har vi i möjligaste mån enhetlig klädsel d.v.s. klubbtröja

med emblem. Medlemmarna betalar själva sina tränings- och tävlings-

kläder. OBS! Inga öppen skor. (typ sandaler)

-     Vi hjälps alla åt allt efter bästa förmåga