Seriespel div 1 och kvalspel

Helgen 19 - 20 augusti avgjordes seriespelet i division 1. Slutomgången spelades i Halmstad. USK Boule lyckades över all förväntan och vann överlägset gruppen.

Följande personer stod för denna fina prestation: Conny, Holger, Lasse, Mia, Dennis, Tommy och Miro.

Nästa utmaning blev kval till Veteranelitserien 9 - 10 september i Linköping. Tyvärr kunde inte alla av de spelare som deltog i Halmstad följa med till Linköping. Laget fick kompletteras med seriespelare som deltagit i Göteborgssammandragen. Resultatet av kvalspelet blev att USK Boule ligger kvar i division 1 under 2018.

Följande personer deltog i kvalspelet i Linköping: Monika, Doris, Ove, Dennis Christer, Conny och Holger.

Uppdaterad: 21 JAN 2018 11:02 Skribent: Doris Lundin