6-manna avgjort

I lördags, 2 december, avgjordes 6-manna. Fyra lag deltog. I varje lag 3 damer och 3 herrar. Sedan mötte damerna varandra och herrar mötte herrar.

Resultatet lades sedan ihop och efter tre möten stod det klart med ett starkt lysande lag som tog hem 5 vinster av 6 möjliga. Laget bestod av Anki, Birgitta, Kerstin, Bert, Holger och Mats. Vi hurrar för dessa duktiga spelare.

Synd bara att så få lag ställer upp. Det är en rolig och trevlig tävlingsform. Kanske det blir fler nästa gång!

1:a          Birgitta  -  Anki  -  Kerstin  -  Bert  -  Mats  -  Holger      5  + 35

2:a          Ulla  -  Doris  -  Yuriko  -  Ingemar  -  Ove  -  Stig            3 - 6

3:a           Ellen  -  Gunilla  - Kerstin  - Axel  -  Lennart  -  Hasse      3 - 8

4:a           Titti  -  Irma  -  Ing-Britt  -  Göte  -  Hasse  -  Bengt         1 – 21