Rapport från SPF´s Förbundsmästerskap

28 AUG 2018 15:42
SPF´s Förbundsmästerskap gick av stapeln i Falkenbergs Boulecentrum 25 - 26 augusti.
  • Uppdaterad: 28 AUG 2018 15:44

Ett 20-tal personer, hemmahörande i USK Boule, som denna helg spelade för SPF Viken, deltog i tävlingen. Tre olika klasser, Mix trippel, Damtrippel samt Herrtrippel. Totalt deltog 144 trippellag. Man körde 6 omgångar Monrad följt av kvartsfinal, semi och final.

Lördagen blev kämpig med en tät ström av regnskurar som resulterade i stora vattenpölar på banorna.

Men det hindrade inte våra duktiga damer. Ellen, Kerstin och Ingegerd vann damklassen. De vann finalmatchen med 13 - 0! Grattis! Mycket bra gjort!

För övrigt ett bra arrangemang i en fantastisk bouleanläggning.