Piff & Puff

20 NOV 2018 11:24
I söndags, 18 november spelades en trevlig tävling kallad Piff & Puff. Bakom arrangemanget stod Andreas Petersson och Stenunge Boule klubb.
  • Skapad: 20 NOV 2018 11:24

29 Dubbellag hade kommit till start. Man spelade gruppspel med  A -och B-final. Det var ett mycket starkt startfält med bl.a. 7 lag från Norge. USK Boule ställde upp med 6 lag + 2 mixade. Härlig stämning och strålande boulespel!

En cafeteria hade inrättats i ett hörn av boulehallen. Här serverades också korv med bröd. Tillgängligt och bra för både spelare och publik.

Domare var Camilla Csapó, som för dagen var spelande domare, vilket är tillåtet vid lokala tävlingar.

En fantastisk tävling som gjorde bra reklam för vår boulelokal, som är en av de bästa i vårt distrikt.

Vinnare blev: Anders Csapó och Andreas Petersson SCP. På andra plats kom Benny Bel-Lafki och Gabriel Bel-Lafki (far och son) från Norge. På tredje plats kom Eva Carlsson och Fredrik Svensson från ´Malmö PK La Boule Dór.