Bingolottoförsäljning - Uddevalla SK - IdrottOnline Klubb

Bingolottoförsäljning

2018-04-22 18:02
  • Uppdaterad: 2018-08-16 18:07

Sedan årsskiftet deltar USK Boule, i samarbete med Skidklubben, i försäljningen av Bingolotter, Sverigelotter samt tombolalotter på ICA Spara i Uddevalla. Vi har koncentrerat försäljningen till lördagar och söndagar från ca kl. 10 till kl. 17 uppdelat i 2 pass. Vi sitter som regel 2 personer/pass. Detta för att, förutom att vi ska sälja lotter också ansvarar för att korgar och kundvagnar kommer tillbaka till ingången. Lotteriförsäljningen är en viktig inkomstkälla för vår klubb. Men vi behöver bli fler som hjälps åt. Intresserade som vill lära upp sig och hjälpa till kan kontakta mig (Doris tel 0521-258098) eller Monica Åkesson.