Ännu en lyckad tävling i USK Boule´s regi!

2017-08-17 19:03
  • Uppdaterad: 2018-08-16 18:07

Stadsboulen gick av stapeln i onsdags 16 augusti. Efter en regnig natt tittade solen fram och sken vackert över utomhusbanorna på Junogatan 7. Tävlingen anordnades som en propagandatävling och 58 lag från när och fjärran kom för att delta. Tävlingsledare var Holger Söderqvist och domare var Henrik Rolf, som på ett mycket trevligt och pedagogiskt sätt gick igenom tävlingsregler och dyligt. Ett mycket uppskattat inslag. Tävlingen kördes som monrad, fem matcher på tid. Inget slutspel.

Segrarna kom från Göteborg, Nils Belfrage från Skatås och Jan Pedersen från Lerum. På andra plats kom Berit Larsson och Kent Olausson från Stenunge och på tredje plats kom Leif Anderssson och Lars Olsson SPF Lidköping.

STORT GRATTIS TILL VINNARNA!

ETT VARMT TACK TILL ALLA SOM HJÄLPTE TILL OCH ORDNADE DENNA TÄVLING!