Hoppa till sidans innehåll

DM i precisionsskytte och singel har spelats i Uddevalla i helgen

20 MAJ 2018 21:44
  • Skapad: 20 MAJ 2018 21:44

Uddevalla och Boulecenter på Junogatan 7 visade sig från den vackraste och soligaste sida söndag 20 maj när DM och kval till SM i precisionskytte och DM i singel genomfördes. Fyra klasser tävlade (öppen, dam, V55 och V65).

Det var första gången som en sådan tävling genomfördes i Uddevalla. Och framgångar blev det också för våra spelare i USK Boule. Miro kvalificerade sig till SM i precisionsskytte, Jim vann V65-klassen och Christer Gylfe blev 3:a i samma klass. Berit Andersson blev 3:a i damklassen.

Domare för skyttet var Bengt Karlsson och för singeln Britt-Marie Larsson. Protokollförare och fotfelskontrollant under skyttet var Bert Nilsson. Tävlingsledare för hela tävlingen var Ove Olsson.

Ett stort tack till Monica Åkesson och Bengt som skötte kafeterian med bravur! Ett stort tack också till Stig och Yuriko som var behjälpliga med det mesta.

Alla deltagare och publik var mycket nöjda med dagen. Enda smolken i glädjebägaren var att vi saknade våra klubbkamrater som publik. Var fanns ni när USK Boule visade framfötterna både som tävlande och arrangör? 

Skribent: Doris Lundin
Epost: Adressen Gömd

Träningskläder 

Exklusiv tränings/fritidskollektion för dig som är medlem i USK. Välkommen att prova och köpa i Bjursjöstugan.

Tränings- och tävlingskläder finns att att se under Kläder. 

För boulesektionen finns fler kläder under fliken Boule.

Postadress:
Uddevalla SK
Bjursjöstugan, Box 145
45116 Uddevalla

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info